Als bedrijf is uw wagenpark mede uw visitekaartje, een schone, nette wagen is dan ook van belang. Extra Glimmend heeft al voor diverse opdrachtgevers hun wagenpark onder handen mogen nemen. Extra Glimmend hecht veel waarde aan uw tevredenheid en kwaliteit. Wij streven ernaar uw voertuig weer glimmend en naar wens op te leveren. Heeft u meerdere vrachtwagens of andere voertuigen te poetsen? Neem contact met ons op, dan zullen wij altijd maatwerk proberen te leveren! Wij zijn erg flexibel in het ophalen of op locatie poetsen van uw voertuig.

Wilt u uw voertuig onder handen laten nemen door een professional? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Extra Glimmend is specialist in het poetsen van uw vrachtwagen. Wij gebruiken uitsluitend hoge kwaliteit poetsmiddelen en werken netjes en secuur. Uw trekker, oplegger en aanhanger zijn bij ons in goede handen. Informeer naar onze mogelijkheden.

Heeft u doffe koplampen, dan komen deze vaak niet door de APK keuring heen. Extra Glimmend kan uw koplampen polijsten en daarmee zorgen dat uw koplampen niet te hoeven worden vervangen! Dat scheelt weer arbeid en materiaalkosten. Informeer naar de mogelijkheden en prijs!

Uw aluminium velgen dof en vuil? Extra Glimmend poetst ze zodat u weer glimmend de weg op kunt!

Uw boot ligt vaak in de zomer een seizoen in het water. Hierdoor ontstaat alg vorming op de zijkant en onderkant van uw vaartuig. Ook kunnen kunststof delen van uw interieur dof worden. Extra Glimmend kan uw boot weer laten shinen! Informeer naar onze mogelijkheden!

Uw caravan of camper weer glimmend? Extra Glimmend poetst heb voor u zodat u weer vol trots de camping op kunt rijden! Informeer naar de mogelijkheden!